Drie zonnige vakantie programma’s
Muzikaal Theater Aan Huis
Eigentijds Entertainment voor de Jeugd van Toen
Nog volop winter, maar Trio Muzikaal Theater aan Huis richt haar blik al op de aankomende vakantieperiode! Dit muzikale trio brengt het ultieme vakantiegevoel bij u op locatie en laat uw gasten en/of bewoners genieten van een onbezorgde reis zonder rompslomp van koffers pakken, inchecken en wachttijden. Er is keuze uit diverse vakantiebestemmingen. - De Muzikale Wereldreis Daniëlle, Joop & Marijke nemen u mee op een denkbeeldig cruiseschip en bevaren met uw gasten de wereldzeeën. Van Canada naar Hawaii, van Zuid Afrika naar de Stille Zuidzee, van Amerika naar Indonesië, alles is mogelijk! Een heerlijke vakantie op het water met een bezoek aan diverse wereld-delen. De 20-tal verkledingen zorgen, naast de muzikale invulling, voor een afwisselend en ook visueel aantrekkelijk optreden. - Muzikaal Rondje Europa Buschauffeuse Marijke neemt u mee voor een rondje Europa. Samen met uw gidsen Daniëlle en Joop worden diverse landen bezocht. Waar komen we allemaal tijdens deze muzikale trip? Wat dacht u van een bezoek aan het Parijs van Edit Piaff, of Londen met Vera Lynn, de mandoline in Nicosia, Sirtaki in Griekenland, een zwarte zigeuner ergens in Zuid Europa, of Heidi jodelend in Tirol, de kou in Rusland en nog vele andere bekende plaatsen. Kortom: Europa in vogelvlucht aan boord van onze muzikale bus met een diversiteit aan instrumenten en koffers vol bijpassende kleding. - Nostalgische momenten met een tropisch tintje The Luana Hawaiians laten de klanken van de, in de jaren ’50 en ’60, overbekende Kilima Hawaiians herleven. Voor de pauze verplaatsen we ons naar de prairie met kampvuurliedjes en bekende country songs uit vroeger tijden. Naast de warme en mooie zang, completeren de gitaar mondharmonica, banjo, en mandoline het vriendelijke geluid van deze formatie. Na de pauze wordt het genieten op een mooi wit strand onder de palmbomen met zwoele Hawaiiaanse klanken en de nostalgische Indonesische melodieën. De authentieke instrumenten zoals Hawaiian-gitaar en ukelele zullen niet ontbreken. - Vakantie in de huiskamer Speciaal voor ‘kleinschalig wonen’ is er een selectie van 30 minuten uit de bovenstaande shows  gemaakt, waarmee we bijvoorbeeld 3 huiskamers per middag kunnen bezoeken, onder het motto: ‘Met Mobiele Muzikale Momenten op vakantie’. Ook dit programma bevat verkledingen, wordt live begeleidt met kleine instrumenten en bestaat uit herkenbare zonnige liedjes. Bel 0654 918147 of mail muzikaaltheateraanhuis.nl  voor speciale prijzen in de zomermaanden. Afstand, reistijd en welke dag van de week, bepalen de juiste gage, vandaar dat hier geen prijzen staan.
In de zomermaanden heeft het Muzikaal Theater een SPECIALE VAKANTIE AANBIEDING, maar het is natuurlijk ook mogelijk om buiten het seizoen op vakantie te gaan!
+31 654 918147
GEEN orkestbanden, maar ECHTE instrumenten: gitaren, mondharmonica, ukelele, banjo, mandoline, keyboard & hawaiian-gitaar