Muzikaal Theater Aan Huis
Eigentijds Entertainment voor de Jeugd van Toen
+31 654 918147
Trio Muzikaal Theater
’Roept u maar!’ Het nieuwe programma voor 2019. Tijdens de vele optredens door het land, wordt er vaak gevraagd om liedjes die men graag wil horen. Tijdens een vast thema-programma van Het Muzikaal Theater is soms lastig om aan die verzoeken gehoor te geven omdat de volgorde bepaald wordt door de verkledingen tijdens deze shows. Juist daarom is ‘Roept u maar!!’ een mooie oplossing. Tijdens dit 2 x 45 minuten durende programma heeft het publiek het voor het zeggen. Er is een keuze uit meer dan 200 Nederlandstalige liedjes en aanvullend zo’n 100 songs in het Frans, Engels of Duits  onder het motto: Muziek is het feest van de herkenning’. Door deze insteek kan meezingen en interactie met het publiek niet uitblijven! Er zijn twee mogelijkheden om de keuze te maken: zodra het publiek binnen komt, kan men een keuze maken door middel van de lijst die op tafel ligt samen met de briefjes om de keuze kenbaar te maken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt er van te voren een afspraak gemaakt met de organisatie over de invulling van het optreden. Een veel gehoorde opmerking na deze optredens is dan ook: ’Dit was een ouderwets gezellige middag, het leek wel op een bruiloft zoals vroeger gevierd werd’.
GEEN orkestbanden, maar ECHTE instrumenten: gitaren, mondharmonica, ukelele, banjo, mandoline, keyboard & hawaiian-gitaar
Trio Muzikaal Theater
KLIK OP FOTO’S VOOR VERGROTING
Allround muzikale invulling met repertoire uit de jaren 50/60/70/80 Zoals vele bands hebben de leden van Change of Key ook in vroeger tijden hun eerste muzikale ervaringen opgedaan in het allround circuit. Dat repertoire zijn ze natuurlijk niet vergeten en ze hebben in 2016, naar aanleiding van een familiefeest, hun oude songboeken weer eens opgezocht. Dit gaf zoveel plezier dat men heeft besloten om alles goed op te frissen en opnieuw te arrangeren om ook deze nummers elkaar te kunnen spelen. Van The Beatles tot The Beach Boys, van Abba tot Elvis, zelfs een set swingende disco behoort nu tot de mogelijkheden. Kortom: In overleg met de organisatie vinden we zeker de passende oplossing voor de invulling van uw evenement. Ook in deze samenstelling blijft het motto: ’Mag het ietsje zachter zijn!’.
Allround repertoire
♪♫ Nieuwe show 2019 - ’Roept u maar!’ ♪♫
Muzikaal Theater aan Huis
♪♫ Muzikaal Rondje Europa ♪♫ Met een denkbeeldige touringcar rijden we door Europa en Marijke is uw gids en chauffeur en zorgt voor de muzikale begeleiding. Daniëlle en Joop zullen u versteld doen staan door hun mooie kleding en diversiteit aan liedjes over, of in de landen die we gaan bezoeken. Zullen we een tipje van de sluier oplichten? We komen in ieder geval 2 Griekse balalaika-spelers tegen, die u verrassen met de opzwepende Sirtaki. Tijdens ons bezoek aan Zweden horen en zien we Agnetha van ABBA met het winnend songfestivalliedje uit 1974: ‘Waterloo’. Meer verklappen we niet, dat blijft een verrassing, maar u krijgt 15 tot 20 verkledingen te zien en natuurlijk houden we ons ook nu weer aan ons motto: ’Muziek is het feest van de herkenning!’.