adfasdfa
Het is ook mogelijk om de bovenstaande combinatie van muzikanten uit te breiden met de virtuoze Hawaiian gitarist Jan van Elk. Zijn onnavolgbare muzikale invulling is een lust voor het oor!. Het programma van 2 x 45 minuten met Jan bestaat uitsluitend uit hartverwarmende oorstrelende Hawaiian muziek. Zowel instrumentale- als vocale songs passeren de revue en houden de luisteraars van het begin tot het einde in de ban van deze prachtige muziekstijl.
Muzikaal Theater Aan Huis
Eigentijds Entertainment voor de Jeugd van Toen
+31 654 918147
The Luana Hawaiians - 2 thema programma’s van 2 x 45 minuten met eigen thema kleding - ook mogelijk voor kleinschalig wonen (3 x 30 minuten)
‘Country meets Hawaii’
’Hawaiian meets Swing’ De eerste dansles, kalverliefde, ieder weekend een dans-matinee.     De tijd van de charleston, ballroom dansen, de eerste twist, het zijn allemaal heerlijke herinneringen. Dan is de denkbeeldige overstap naar een jaren 50th club in hartje New York in dit ’Muzikaal Theater Aan Huis’ gewoon mogelijk. Voor de pauze de swingende muziek van: Het Cocktailtrio, Johnny & Jones, Elvis, Louis Armstrong e.v.a. Om na de pauze naadloos over te gaan naar een wit strand in de Stille Zuidzee. Het publiek wordt verrast door een compleet sfeervol Hawaiiaans- en Indonesisch repertoire waar, zelfs de Hawaiian-gitaar en ukelele niet in zullen ontbreken. Vele gasten zullen dan ook de mooie herinnering weer voelen opkomen aan de glorietijd van de Kilima Hawaiians, tijdens hun wekelijks radio programma in de jaren 50/60/70. Ook tijdens dit programma staat natuurlijk: ’De herkenbaarheid weer hoog in het vaandel!’     
’Hawaiian meets Swing’
       ‘Muzikaal onthaal met een tropisch tintje’ De tijd van The Kilima Hawaiians herleeft in deze show. Voor de pauze: de bekende en ook vele Nederlandstalige, evergreens uit de Country muziek, die bekend zijn geworden door Bill Kilima, Gerard Cox e.v.a. worden geheel in sfeer uitgevoerd. Hierdoor voelt het, alsof men zich opeens in een schommelstoel op de veranda (porch) van een ranch ergens midden op de prairie bevindt. Na de pauze: door de zwoele klanken waant u zich op het subtropische eiland in de Stille Zuidzee en melancholische Indonesische melodieën roepen beelden op van de sawa’s en rijstvelden. Door de combinatie van de muziek met het prachtige decor, de sfeervolle verlichting en de mooie kleding, lijkt het of men op het zachte pluche van een theaterstoel zit. Het repertoire is met zorg gekozen, een juiste balans tussen Nederlandstalige– en buitenlandse melodieën. Nostalgie en herkenning ten top!
 Shows voor senioren - muziek is het feest van de herkenning!
GEEN orkestbanden, maar ECHTE instrumenten: gitaren, mondharmonica, ukelele, banjo, mandoline, keyboard & hawaiian-gitaar
KLIK OP FOTO’S VOOR VERGROTING