De Wereldreis
De Levensloop
Muzikale Mix
Vervoer
Liedjes van vroeger over vervoer Van benenwagen tot fiets, van paard & wagen tot trein. Over al deze vervoersmiddelen zijn in vroeger dagen wel liedjes  gemaakt. Een zoektocht in muzikale archieven heeft geleid tot deze show, waarin u opeens op moeten letten omdat Joop plotseling over uw tenen zou kunnen rijden. Of er wordt gevraagd om denkbeeldig even plaats te nemen in de ‘Jan Plezier’. Leen Jongewaard zou zomaar kunnen vragen om naast hem te komen zitten op de bok van zijn ‘rijtuigie’. En hoe kwam Hannibal over de Alpen?  ‘Is uw voordeur groot genoeg?’. Eddy Christiani had ook nogal wat liedjes over fietsen en er kan zo maar een conducteur om uw kaartje komen vragen... Zwart rijden is verboden, dus zorgt u voor een geldig plaatsbewijs!
De Wereldreis Pak uw koffers en stap aan boord van dit denkbeeldige cruiseschip. Laat u meenemen op deze muzikale wereldreis. Er kunnen dan wel geen souvenirs gekocht worden, maar de liedjes en verkledingen roepen veel herinneringen op. Joop neemt u in zijn bijpassende kleding op humoristische wijze mee aan land. De hoelahoep onder de palmbomen, op safari in de jungle, of misschien zwemmen in de Middellandse Zee. Wat dacht u van even plaats nemen aan het kampvuur midden op de prairie? Alles is mogelijk tijdens deze reis. Natuurlijk zorgt kapitein Marijke ervoor dat u weer veilig en wel thuis komt. Vakantie in eigen huis!
De Levensloop De herinnering aan ouderwets gezellige bruiloften en feesten staat bij velen nog in het geheugen gegrift. De zelfgemaakte liedjes, sketches etc. waren de hoogtepunten op elk feest. Dit zijn de ingrediënten voor deze show. Een levensloop in muzikaal jasje, beginnend bij de babytijd en uitkomend bij een 25-jarig huwelijksfeest. De eerste liefde, ‘Peter met zijn Rode Sjaal’, voetballen of scouting. Weet u nog wanneer de eerste tv werd gekocht? Met de hele straat aan de buis gekluisterd om Swiebertje of Elvis te zien. Van ‘Het Stijfselkissie’ tot ‘Over 25 jaar’ en alles wat er tussenin is gebeurd! U bent van harte uitgenodigd om dit feest mee te vieren. Neem uw goede humeur mee, dat verhoogt de feestvreugde!
De muzikale mix uit de vorige eeuw Eigenlijk spreekt deze titel voor zich. In deze show nemen wij u mee door de tijd. Er lagen nog zoveel leuke typetjes op de plank die zich niet lieten vangen in één thema. Vandaar dit programma met een verscheidenheid aan tijdsbeelden en typetjes. Kent u blauw/wit nog? Nee? De sterspeler uit het verleden komt deze herinnering wel even opfrissen. Ooit gehoord van ‘De kleine man’ van Louis Davids of ‘De motten’ van Dorus? Typetjes uit Ja Zuster, Nee Zuster worden niet vergeten, Wim Sonneveld zijn Dorp komt natuurlijk ook voorbij. Te veel om op te noemen en natuurlijk kent deze show ook weer vele verkledingen. Zoals toen: samen zingen onder afwas of aan de keukentafel!
Joop & Marijke - 4 thema programma’s van 2 x 45 minuten met 14 verkledingen per show - ook mogelijk voor kleinschalig wonen (3 x 30 minuten)
Muzikaal Theater Aan Huis
Eigentijds Entertainment voor de Jeugd van Toen
KLIK OP FOTO’S VOOR VERGROTING
+31 654 918147
 Shows voor senioren - muziek is het feest van de herkenning!
GEEN orkestbanden, maar ECHTE instrumenten: gitaren, mondharmonica, ukelele, banjo, mandoline, keyboard & hawaiian-gitaar